isai2.jpg (8157 bytes)


home   werkwijze   wie   achtergrond   coaching   Bliss Vibration   mogelijkheden    contact

    Mogelijkheden


Man, 47 jaar, CEO (bedrijf, 100+ medewerkers)

"De sessies hebben mij geholpen van mijzelf te houden en ik heb dan ook eindelijk de beslissingen genomen die ik wellicht eerder had moeten nemen"

 

 

 

 

 

 

 

Mogelijkheden
 • Gezinssessie
  Hierbij kun je met je gehele gezin naar jullie dynamiek kijken op een lichte, ontspannen manier. Maak een verfrissende (her)start, om als gezin (meer) geluk naar je toe te trekken.
  Door oefeningen te doen, iets uit te spreken naar elkaar, energetisch lichaamswerk te doen icm systemisch werk, alles op maat voor jullie unieke trilling van jullie gezin.
 • Relatiessessie ouders
  Hierbij kunnen de ouders de weg vrijmaken voor hun kinderen door hun relatie vrijer te maken in de dynamiek.
 • Kindsessie
  Soms kan een kind het fijn vinden ondersteuning te krijgen van hoe in het leven te staan. Hierbij wordt altijd uitgegaan dit te combineren met meer inzicht voor de ouders van hun invloed op hetgeen het kind last van heeft. Op deze manier voelt het kind op de diepere laag volle(re) toestemming zijn/haar eigen pad te gaan vanuit de eigen plek.
 • Bliss Vibration gezinsvakantie/gezinsretreat
 • Facebookpagina Bliss Vibration Academy
  Dit is een plek waar we elkaar kunnen inspireren en met elkaar in contact zijn betreft begeleiding van kinderen, ouderschap en kinderen.
  Deze Facebookpagina wordt grotendeels gebruikt ter ondersteuning van de Bliss Vibration Kids Academy; een unieke particuliere basisschool met ervaringsrijk hoog vibratie onderwijs op maat. Meervoudig gelokaliseerd ter herinnering aan de eigen bliss vibratie en overvloed van kinderen. Daarnaast komen er ouderschapsvragen voorbij.

 


www.isaivoorlichaamengeest.nl
jesse@isaivoorlichaamengeest.nl

 

Mw. Jesse van Tuijl, coach, counselor, trainer
Twaalfmorgenstraat 49, 5212 SN 's-Hertogenbosch

KVK ’s-Hertogenbosch


Roswebdesign 2014
  zoekmachine marketing