top of page

Samen met andere betrokkenen van het Bliss Vibration platform organiseren we events om jezelf en anderen te inspireren en helpen om een positieve invloed te hebben op onze huidige wereld; 
de toekomstige wereld van onze kinderen. 
HAPPY KIDS, HAPPY PLANET  

 

Meer informatie vind je op de facebook pagina van Bliss Vibration bij de events

     

Kom je hartsverbinding vergroten vanuit plezier en laat tegelijk vanuit lichtheid oude patronen los voor meer flow in je gezinsleven. 

In rijke samenwerking met Claire Korpel www.levensstroom.eu en Zoë Faber www.zoinjeflow.nl

Mail ons: vrijengelukkig@blissvibration.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25 november: Systemische Groepscoaching

Sluit met je eigen vraagstuk aan en ervaar op een lichte manier familie opstellingen.
 

30 november: Masterclass

'Zelfgenezend vermogen vergroten bij jezelf en kinderen'

Hoe kun je dit ondersteunen? Met welke vragen? Veel oefenen in praktijk!  

21 december: Bijeenkomst Nieuwe Wereldondernemers 

Elke 3e woensdag van de maand: Samenzijn met gelijkgestemde ondernemers uit de regio, 

Met steeds een spreker die je ondersteunt om je goed te voelen binnen alle veranderingen die gaande zijn. 

In rijke samenwerking met meerdere betrokkenen van het Bliss Vibration platform

Data voor 2023 volgen nog. 

Voor wanneer je elkaar wel de aandacht wilt geven, maar een weekend nog te veel tijdsinvestering vindt:

 • Mini gezinsretraite 
  Hierbij kun je met je gehele gezin naar jullie dynamiek kijken op een lichte, ontspannen manier. Maak een verfrissende (her)start, om als gezin (meer) geluk naar je toe te trekken in een mini retraite van ruim een uur.
  Door oefeningen te doen, iets uit te spreken naar elkaar, energetisch lichaamswerk te doen icm systemisch werk, alles op maat voor jullie unieke trilling van jullie gezin.(herhaling door de tijd heen, maakt het resultaat van een miniretraite rijker en blijvender)

 • Mini ouderretraite
  Hierbij kunnen de ouders de weg vrijmaken voor hun kinderen door hun relatie vrijer te maken in de dynamiek in een mini retraite van ruim een uur. (herhaling door de tijd heen, maakt het resultaat van een miniretraite rijker en blijvender)

 • Mini kinderretraite
  Soms kan een kind het fijn vinden ondersteuning te krijgen van hoe in het leven te staan. Hierbij wordt altijd uitgegaan dit te combineren met meer inzicht voor de ouders van hun invloed op hetgeen het kind last van heeft. Op deze manier voelt het kind op de diepere laag volle(re) toestemming zijn/haar eigen pad te gaan vanuit de eigen plek. (Dit is een mini retraite voor het kind van ruim een uur, bij voorkeur in combinatie met een gezins- en/of ouder (mini)retraite.)​

 • Facebookpagina en instagram Bliss Vibration
  Dit is een plek waar we elkaar kunnen inspireren en met elkaar in contact zijn betreft begeleiding van kinderen, ouderschap en kinderen. 
  Deze Facebookpagina wordt grotendeels gebruikt ter ondersteuning van de Bliss Retraites en komt er inspiratie van ouderschapsvragen voorbij.

 • Facebookpagina Bliss Vibration Kids Academy 

       Deze Facebookpagina wordt grotendeels gebruikt ter ondersteuning van de Bliss Vibration Kids Academy; een          unieke particuliere basisschool met ervaringsrijk hoog vibratie onderwijs op maat. Meervoudig gelokaliseerd ter          herinnering aan de eigen bliss vibratie en overvloed van kinderen. 

 • News update Bliss Vibration

       Gemiddeld 1x per maand mailen we inhoudelijk nieuws vanuit het platform: wil je ook op de hoogte worden                gebracht? meld je aan op vrijengelukkig@blissvibration.com

Afbeelding van ons.png
bottom of page