top of page

Hierin komen alle passies van Jesse bij elkaar: het op een duidelijke, lichte en warme manier begeleiden van anderen in hun weg naar (meer) geluk, naar meer bliss op haar eigen pad samen met haar lieve man Rogier en hun mooie dochter Laila.

Via Bliss Vibration komt de wens terug, dat elk mens en elk gezin op aarde zich fijner voelt en zichzelf waardeert. Dat mensen zichzelf toestemming geven om van zichzelf te houden (een fijn gevoel/vibratie van binnen mogen ervaren) en daarnaast om het leven nog leuker te maken (naar bliss).

Dat ieder gezinslid keuzes mag maken, waardoor ieder meer geluk naar zichzelf toe kan trekken. Bliss Vibration biedt ervaringsrijke begeleiding voor het leven. Voor ouders en hun kinderen. Ook voor begeleiders van kinderen werkt het verrijkend om meer flexibel je eigen trilling, stemming van binnen te kunnen verhogen.

Bliss laat zich het meest praktisch vertalen in: helemaal oke zijn met alles van jezelf...

HAPPY KIDS, HAPPY PLANET

 

Invloed op kinderen

 

Het belangrijkste is dat er steeds meer jonge kinderen zich fijn voelen, samen met hun ouders. Kinderen kunnen hun talenten (meer) laten leven, kunnen uniek zichzelf blijven, wanneer je als ouder meer naar je eigen innerlijke gevoelens en gedachten luistert en dat vertaalt in het aanwezig zijn vanuit je hart bij je kind(eren). 

Kun jij als ouder en/of begeleider het kind een veilige bedding geven om zichzelf te blijven expanderen en ontwikkelen door je eigen behoeften en grenzen ook goed te kennen en kunnen uiten?


In hun jongste jaren van 0 tot 7 jaar wordt voor kinderen het meest bepaald hoe zij volwassen worden. Ook in de tijd tot ze 11-12 jaar zijn, worden ze nog steeds zeer veel beïnvloed qua vibratie door hun omgeving. De wereld zal er zoveel mooier uit zien wanneer je als ouder vanuit “bliss vibration” je kind(eren) begeleid, omdat je als ouder je energetische vibratie (meer) flexibel kunt inzetten in verschillende situaties.

Kinderen zijn daadwerkelijk de toekomst en wanneer zij zichzelf kunnen en mogen ontplooien tot de mensen die ze zijn en daar plezier in mogen hebben, creëren we met elkaar een vreedzame en liefdevolle wereld. 

Op een diepere laag gaat het erom dat je als ouder je kinderen (meer) toestemming geeft om gelukkig(er) te zijn. Vanuit je verleden ben je als ouder soms minder vrij in je eigen bewegingen ten aanzien van je (ex) partner en naar je kind(eren) toe. Daarmee geef je onbewust/ongewild je kind(eren) een boodschap die het kind doet concluderen minder geluk te mogen aantrekken dan dat zij vanuit hun essentie doen.

Wil jij jouw leven en het leven van je kind(eren) op zo’n manier creëren met een invulling waar jullie oprecht blij van worden?

Daar zijn meerdere mogelijkheden voor: 

Laat je inspireren op de facebook pagina van Bliss Vibration: 

  • Facebook

"De sessies hebben mij geholpen van mijzelf te houden en ik heb dan ook eindelijk de beslissingen genomen die ik wellicht eerder had moeten nemen"

Man, 47 jaar, CEO (bedrijf, 100+ medewerkers)

bottom of page